De kogel is door de kerk! Na uitgebreide testrondes zijn er twee mooie mobiele echotoestellen aangeschaft voor ons project de Mobiele Echoscopist.  Voor het eerst zijn we in zee gegaan met Benetec.

Martijn van Leeuwen, salesmanager bij Benetec, heeft met bestuursondersteuner  Sjan de Weert, alles uit de kast gehaald om de Minosono zo gunstig mogelijk aan te schaffen, te installeren en gebruiksklaar te maken. Daarbij konden we wederom rekenen op de logistieke ondersteuning en gastvrijheid van Bert Ooijen, praktijkhouder van de verloskundige praktijk Care for you 2 in Gilze.

Dankzij de enthousiaste zwangere echo-modellen die Bert had weten te strikken, kon Martijn de Minosono zo optimaal mogelijk instellen voor gebruik in Tanzania. Daarbij werd hij ondersteund door de zeer bedreven en ervaren echoscopist Andrea Stoop-Berends. Dit alles gebeurde onder het toeziende oog van voorzitter Margriet van der Weel-Roem en bestuurslid Lucie Driessen.

Wij zijn de zwangere modellen en alle andere betrokkenen zeer dankbaar voor hun geweldige inzet - net als de mensen die in de afgelopen tijd de aanschaf mede mogelijk hebben gemaakt met een aantal bijzondere donaties!

 

Twee nieuwe echotoestellen voor project Mobiele Echoscopist